Malin

Jag som har hand om den här sidan & står som ägare till kenneln Super Magic heter alltså Malin, men det har du säkert förstått vid det här laget.

Jag har alltid älskat djur. Innan jag fick min första hund så var jag mycket i stallet (på ridskolan) hos hästarna, för jag trivs helt enkelt bättre med djur än med människor. Och till slut kom äntligen den dagen då jag fick en egen hund, & inte vem som helst, utan min fina Magic! <3 Han visade mig den fina hundvärlden & det är jag honom evigt tacksam för! Han visade mig den värld som jag nu lever i, där allt, mer eller mindre, handlar om hundar. (Plus familj & vänner såklart.)

Livet har varit allt annat än lätt för mig, men jag hoppas att det för alltid ska vara historia, nånting som inte påverkar mig i det livet jag lever idag. Men ingenting glöms, hur gärna jag än vill göra det. Minnen, tankar & känslor är inga lätta saker att ”träna bort”, men jag gör mitt bästa.

Ska man beskriva mig som person så tänker jag mig som impulsiv, känslig, har humor, glömmer aldrig ett svek, tar hand om de jag tycker om & så har jag alltid varit en tävlingsmänniska. Jag har tävlat mycket med lektionshästarna, plus att jag spelade fotboll när jag var yngre. Numera hittar ni mig på hundtävlingar, allt ifrån utställning till agility, lydnad & sporten som står närmast mitt hjärta – freestyle!

I dagsläget så har jag en tollare vid namn Yori, som är född 2018-07-09 i Oskarström. Du kan läsa mycket mer om honom här på hemsidan. Jag hoppas att vi har många härliga år tillsammans framöver. 😀