Pirayavalpen har fått en kompis!

Idag åkte vi ut till Forshaga där vi träffade Weronica & Bentley för lite miljöträning. Efter en liten tur på stan där så åkte vi hem till Weronica & så fick pirayavalpen & Bentley leka med varandra. Lilla madam var så LYCKLIG!! 😀 Detta är den första hunden som hon har kunnat leka med sen hon flyttade hem till mig, för antingen har andra hundar varit för stora (vilket blir för stor skaderisk för lilltjejen) eller också har de inte velat leka med henne. Men Bentley är ju en dvärgpinscher & mycket lekfull, så de passade perfekt! 😀

Pirayavalpen gör skäl för sitt smeknamn.
Springa var superskoj! Haha, Bentley ser helt galen ut, men jävlar i havet var snabb han var!! Pirayavalpen hade en chans att hänga med, så hon gnällde högt med sitt missnöje när han sprang för snabbt. 😛

Ända sen vi kom hem så har madam sovit, bortsett från när hon åt lite makaroner & sen var ute & kissade & bajsade. Den turen ute var spännande, jag tror aldrig att hon har gått på blöt asfalt förut, för hon var tvungen att ”smaka” på den överallt, haha. Hon lär sig, så ofta som det regnar här så kommer hon snart att tycka att torr asfalt är konstigare. 😛 Vi får se vad hon kommer att säga om snön sen när den kommer, då har hon ju blivit lite större, så förhoppningsvis har hon en chans att kunna springa i den utan att drunkna. 😉 Det återstår att se.

Om typ en halvtimme är det äntligen dags! SHL-premiär! Jag kan nästan slå vad om att pirayavalpen kommer att vakna lagom till den börjar, haha, det brukar vara så. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *