Vi smälter nästan bort

Ja, vi smälter nästan bort här i värmen. Långa promenader kan man bara glömma, så vi längtar efter lite svalare väder så att vi kan göra nåt utan att smälta bort! Visst är sommaren härlig på sitt sätt, men bad & allt, men just nu känns den bara plågsam & då har den knappt börjat! :O Så jag förbereder mig på en lååång & varm sommar där vi nog får bo i vattnet om vi ska klara oss.

Träningarna lyser med sin frånvaro, men det har sina förklaringar. Hoppas att komma igång med dem snart igen, saknar den där underbara känslan som man får efter ett lyckat träningspass! Och jag tror att Yori också saknar dem stunderna. Så vi får verkligen se till att hitta tillbaka till dem, eller ja, JAG får se till att vi tar upp träningarna igen, Yori är inte sen att hänga på när jag väl får arslet ur soffan. 😉 Haha, inte riktigt så, men nästan i alla fall. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *