En tuffare dag idag

Idag har det varit lite jobbigt, jag har varit så grymt trött & därmed inte orkat gjort så mycket. Men såna dagar kommer det ibland, & det bästa man kan göra är att bita ihop & göra dagen så bra som möjlig ändå. Jag har varit iväg på ett möte som var lite påfrestande, sen fick jag ett trevligt telefonsamtal & efter det en långsam promenad med Carina & tjejligan. Det är typ vad som har hänt idag. 😛 Jo, plus ett kort freestylepass i morse medan vi väntade på att Ilmo skulle komma. Det märks att vi inte är i form i träningen, men det betyder inte att vi inte kan bli det igen.

Imorron ska bilen besiktas (alltid nervös inför sånt) & efter det väntar fotografering i skogen med tjejligan + Zicco! Ilmo har ledigt imorron. 😉 Hoppas att kunna få lite snygga bilder på alla hundarna, & jag hoppas att ”det magiska trädet” ska vara i perfekt blomning nu för då kan man få sjukt snygga kort där! 😀 Så Carinas kamera, mitt objektiv, massa tålamod, förhoppningsvis bra väder (ska iaf bli uppehåll) & ett gäng fantastiska hundar, det bara måste ju bli bra! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *