En superstjärna

Igår var vi i skogen med Carina och tjejligan, något som både jag och Yori uppskattade väldigt mycket! Vi båda har saknat deras sällskap, hoppas att vi kan göra om det snart igen. Finns några enstaka foton på vår Instagram i väntan på att jag ska få hjälp med att fixa mitt program på datorn så att jag kan lägga upp dem här på bloggen, tillsammans med flera till. Så ta en titt vet jag. ?

Idag har vi tränat agility i hallen! ? Yori var superduktig, vi tog bort några bågar i mitten av slalom och det gick strålande! ??? Sen fick han testa långhoppet för första gången, samt gungan för andra gången. Och så körde vi en liten rund bana, något som Yori har svårt för då han inte är så van att ta flera hinder i följd. Men han var jätteduktig, några gånger hade han fokus mot kommande hinder precis som jag ville, så många guldstjärnor till honom idag! ? En liten film från slalomet finns på vår Instagram. ? Hoppet om ett slalom helt utan bågar växte väldigt mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *