En händelserik dag i Stockholm

Jag och Yori har spenderat vår dag i Stockholm tillsammans med Moa och Nova. Vi har hunnit med massor av saker; åkt tåg, tunnelbana, bil, tränat lydnad, busat i parken, fikat, shoppat, miljötränat, åkt rulltrappa och hissar, samt pratat massor! Så både jag och Yori är helt slut nu på tåget, men oj vad vi har trivts bra! ?? Vi har hittat riktigt bra vänner i Moa och Nova, och jag hoppas att detta bara är början på en lång vänskap. ?

Imorron har jag möte på förmiddagen och sen på eftermiddagen så ska vi hem till farsan och äta. Eftersom jag är helt tom i magen nu så längtar jag efter den måltiden! ? Haha, ska bli gott med pannkakor när vi är hemma igen. Ibland krävs det inte så mycket för att bli nöjd. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *