Träffen med brorsan!

Träffen med brorsan Ossie var spännande, dem var ganska lika till sättet och ”kände av” varandra väldigt försiktigt. ? Dem badade massor, sprang runt en del på stranden, tuggade på pinnar, rullade sig i sanden, och lilla Yori grävde typ tusen gropar. ? Jag fotade en del och kommer att lägga ut några bilder direkt jag har fixat mitt program på datorn, har dock lagt upp några på min Instagram för dem som vill se redan nu. ?

Imorron drar jag och bästa Yori till Stockholm över dagen för att träffa Moa och Nova! ? Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men jag ser ändå fram emot det. Och så får man ju massa miljöträning på köpet! ? Så jag måste ta med mig mycket godis till Yori, för vi lär nog träna lite nånstans med dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *