Anmäld till första tävlingen!

Yori är nu anmäld till sin allra första tävling, en inofficiell utställning i Örebro. 🙂 Tänkte anmäla till den i Forshaga, men den anmälningstiden hann gå ut. 🙁 Så vi får åka till Örebro istället, är ju inte så långt så det är lugnt. Har inga höga förväntningar alls, utan ställer honom bara för träningens skull. Så det ser jag fram emot, kommer dock att behöva trimma öronen & tassarna igen innan, men det gick ju fint förra gången. 😉 Haha.

Idag har vi tränat ute med bästa träningsgänget. Vi körde freestylemoves samt inkallningsträning, mycket nyttigt. Jag är nöjd med båda killarna, dem skötte sig jättebra! 😀

Imorron väntar lite agilitylek i hallen på förmiddagen. Förhoppningsvis följer Carina & tjejligan med, för man får mycket ”dötid” när jag bara kör med mina hundar, för man kan ju inte köra hela tiden, utan man får ta små fikapauser. 😛 I vilket fall som helst så följer Loppis med, hon tycker (precis som jag) att det är jätteroligt att träna agility, så det är liksom winwin när hon följer med & hjälper mig. 😉

4 thoughts on “Anmäld till första tävlingen!

  1. Så fin tolleren din er 🙂 Jeg har også akkurat startet opp med agilitytrening med min flatcoated retriever, så prøver å følge litt blogger som driver med det. Mye å lære med ny hundesport 🙂

    • Tack, han är underbar på alla sätt & vis! <3

      Agility är roligt, men jag håller det på en klass 1-2 nivå, har den sporten som nånting roligt som avlastar freestylen, lite variation. Vill inte satsa fullt ut på agilityn då det sliter så mycket på hundarna. 🙁 Då håller jag hellre på med freestyle där man kan anpassa sitt program precis hur man vill. 🙂

      Har du Instagram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *