Attefallshus från Bygghemma.se

Detta inlägg är i samarbete med Bygghemma.se

Tänk dig att du hittar en tomt som skulle vara PERFEKT att spendera årets alla dagar på, men inte har något hus, då har Bygghemma.se ett hus för dig! Dem finns i olika storlekar, olika färger samt olika modeller. Du behöver inte ansöka om bygglov då attefallshus på max 35 kvadratmeter inte kräver något bygglov. Och du kan bo i det året runt om du vill, för dem är isolerade samt gjutna med riktig gjutplatta på mark. Och bäst av allt – Bygghemma.se har just nu kampanj på många av deras attefallshus! Så klicka dig in på deras hemsida där du kan välja och vraka bland alla fina små hus. 🙂

Tillhör du den sorten som vill köpa attefallshus i en fysisk butik så kan jag informera er om att Bygghemma.se har butiker på 5 olika ställen i Sverige. 1 i Göteborg, 1 Malmö samt 3 i Stockholm. På deras hemsida så hittar du adresser samt telefonnummer till dem olika butikerna, vilket gör att du slipper googla och leta efter sånt. 🙂 Visst är det smidigt? Och har du svårt att välja själv, så har Bygghemma.se kunnig personal som kan hjälpa dig att hitta huset som är rätt för just dig!

Så vad väntar du på? Gör drömmen till sanning, med hjälp av Bygghemma.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *