Dagens stora chock…

…Stod Zoom för! Och det var en POSITIV chock jag fick!! 😀 Eftersom han är skadad, & för att han har varit så svår att träna runt andra hundar, så har han inte fått följa med på träningar i hundhallen. Men idag hade jag ingen som kunde ta honom, så jag hade inte så mycket att välja på. 🙁 Men tur var väl det, för vilken stjärna han var idag!! 😀 Fullt fokus med riktigt bra attityd! Ni anar inte hur varm jag blev inombords, min fina svåra Zoom, tänk att han var vara så bra! <3

Yori var till en början väldigt ofokuserad, jag tror att han tyckte att det var jobbigt när Zoom var med, & Zoom hade ett tuggben medan Yori fick träna. Dock så sket Zoomen i att tugga på benet, men det är en helt annan sak. 😛 Efter att ha tränat lite med båda så tog jag den vanliga lilla pausen i mitten av passet där jag skrev ner i mitt block hur det hade gått & vad jag behövde göra. Kom då fram till att jag ville ÖKA Yori’s motivation & fart, så sista delen av passet hade vi tennisboll som belöning! MYCKET roligare om ni fråga tollaren. 😉 Så vi avslutade med en grym attityd & vi båda (eller alla 3) kände oss samspelta & glada, precis så som man vill att det ska vara.

Jag har lagt upp några filmer från dagens träning på min Instagram för den som vill se mina underbara träningskamrater!

Efter att ha tränat så med Zoomen så vaknade mitt hopp om en tävlingshund upp igen. Tänk om jag kan få honom att kunna tävla, fatta vad roligt!! 😀 Det har jag ju velat sen innan jag skaffade honom, men hade gett upp hoppet för ett tag sen. Men det är en LÅÅÅNG väg dit kan jag säga, om vi nånsin kommer dit, men nu tänker vi banne mig försöka! Först väntar dock rehab med målet att bli smärtfri & stark, sen tar vi tag i miljöträning & sånt som behövs. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *