Lossnar färgen på nosen?

Nja, det har jag VÄLDIGT svårt för att tro på, men det ser ut som det. Det finns numera en ”rosa” krumelur på sidan av nosen på Zoom, såhär ser det ut:

Jag har ingen aning om hur eller varför det har blivit så?! Min enda(?) gissning är att ”färgen” skavts bort när han ”snöbadar”. Annars har jag absolut ingen aning om varför det ser ut som det gör. Någon annan som har nån idé?

Imorron tänkte jag köra en sak som jag gjorde för många år sen, nämligen EFIT!! 😀 Jag ser faktiskt fram emot det, ska bli spännande att se hur en vilodag för oss ser ut, & alla ni som tror att jag övertränar mina hundar, ja, ni kommer att få se hur dagarna EGENTLIGEN ser ut. EFIT står för Ett Foto I Timmen, & det är precis som det låter, man tar ett foto i timmen under hela dagen, sen publicerar man alla korten i bloggen på kvällen, alternativt dagen efter. Detta är som sagt något jag gjorde ofta förr, så lite nostalgi blir det! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *