Hemma igen efter några dagar borta

Nu är jag & Zoom hemma igen efter att ha bott hos Carina, tjejligan & resten av deras flock. 😉 Vi har haft det kanonbra, bortsett från en natt då jag verkligen inte kunde sova. Vi har gått lite promenader, varit & simmat hundarna, tittat på x antal filmer m.m. Zoom har lekt mycket med Lix, till hans stora glädje! Jäklar vad kul de har haft!

I förmiddags så var vi hos hundfysioterapeuten där Zoom fick laser & sen simma 2 x 3 minuter. Han tyckte att det var ganska jobbigt, men kämpade på bra. Finare simteknik nu än för 2 gånger sen. Och som alltid när han har simmat så får han på sig sin badrock som håller honom varm ett tag. 🙂 Den är perfekt då den drar åt sig det blöta så att hunden torkar mycket snabbare.

Resten av den här dagen blir nog lugn, med en tidig läggning i sängen ikväll, jag behöver sova ikapp lite. 😉 Jag skulle behöva städa, men no, no, det orkar jag inte nu. Direkt vi kom hem så gick jag in i duschen så nu känner jag mig fräschare igen, vilket är en härlig känsla. Så ja, det känns bra nu. 🙂

2 thoughts on “Hemma igen efter några dagar borta

 1. Hejsan!

  Varit sugen på norsk lundehund sen i december då jag såg dom på Stockholmsmässan! Kan du inte berätta lite mer om rasen, de är ju inte så vanliga menar jag! Emma berättade efteråt i lördags att Zoom var av den rasen, tyckte han var lik men vågade inte fråga då rasen är ovanlig!

  • Sorry för sent svar, har helt missat det. 😛

   Japp, Zoom är en norsk lundehund, född i November 2016 i Norge. Det lättaste är att du frågar vad du vill veta? 😛 Så svårt att beskriva rasen själv, mer än att det är en vänlig ras som oftast kommer överens med alla slags djur & människor. Har själv aldrig träffat en snällare hundras. Zoomen är min 3:e lundehund & jag kommer nog alltid att ha lundehund, för dem är så speciella & mysiga. Det negativa med lundehundar är att en del har svårt att bli rumsrena, vara ensamma hemma & skälliga. Zoomen är helt rumsren hemma (blir så glad när han är hos andra & kan då inte hålla sig alla gånger), kan vara hemma utan problem (efter träning givetvis), men hans skällning jobbar vi med dagligen. Dem vaktar hela tiden, & skäller då när dem ser eller hör nåt som dem tycker behöver varnas för. När ”faran” väl kommer fram så viftas det med svansarna. 😉 Men även här har det ju med träning att göra.

   Jag har jobbat mycket med mina lundehundar, lydnad, agility, freestyle & utställningar. Alla har älskat att träna, men ibland är det svårt att träna dem. Motivation & fokus ligger inte alltid på topp, så ibland får man anstränga sig för att lyckas. Något som jag & Zoom behöver träna mer på. 🙂

   Är det nånting mer du undrar över så är det bara att skriva. 🙂 Jag svarar så gott jag kan. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *