Simträningen fortsätter

I förmiddags var Zoom & simmade. Han simmar lite skumt med bakbenen, men vi får se om det rättar till sig. Han orkade inte lika långa simtider som sist, så jag fick korta ner tiderna lite.

Hippo fick också testa att simma. Hon tyckte nog att det var helt okej, men inte så mycket mer än så. 😛 Det är ju nyttig träning för alla, & eftersom varje hund simmar såpass lite så finns det ju tid & plats att låta fler simma. Eller ja, det räcker med Zoom & Hippo.

Både igår & idag har vi bott hos Carina & co. Det är härligt att komma hemifrån ibland. 🙂 Men imorrn ”flyttar” vi hem igen, om inget oväntat händer.

3 thoughts on “Simträningen fortsätter

  1. Tack för underbara bilder tror att dom flesta hundar skulle må bättre med regelbunden sim träning , men man har ju inte tid till allt man vill. Tack för en bra blogg Hälsningar Lisa

    • Håller med dig om att fler borde simma, men det är inte alla som har tid, råd & möjlighet att göra det. Zoom har simmandet som rehab efter hans fraktur i hasen. Hur det blir när rehaben är klar vet jag inte, kanske fortsätter jag att låta honom simma, kanske inte, det beror på ekonomi osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *