9 månader

Jisses, hela den här dagen har i stort sett tillbringats i sängen. Jag är helt slut efter gårdagen, men så blir det alltid efter att jag har varit iväg nånstans. Det kostar liksom att ha roligt.

Men, men. Glömde ju att skriva med en sak igår som jag är sååå himla stolt över med Zoomen. Under HELA gårdagen, alltså både i bilen & i tältet samt rastningarna, så umgicks Zoom med Hippo & Lix, som båda löper!! Tänk att Zoomen kunde släppa dem & ändå lyssna på mig i ringen. Det hade nog aldrig funkat med Magic, för han var mycket mer ”besatt” av tikar än vad Zoom är, än så länge. 😛 Haha.

Sen var det nånting mer som jag glömde skriva igår & som nu är helt lost. Haha. Det här så kallades minnet har jag bara hört talas om. 😉 Önskar att jag hade det, men det verkar hopplöst.

Igår var det ju även den 12:e, vilket innebär att Zoomen har fyllt ännu en månad! 🙂 Hela 9 månader är han nu, min lilla skatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *