Hundspel m.m.

Idag har Zoomen fått testa på ett hundspel för första gången. Han var väldigt intensiv & vägrade att ge upp. Han fattade dock inte att när han hade ätit upp godiset så var det slut. 😛 Han bara fortsatt & fortsatte, haha. Sen fick han köra lite med godisbollen, den har han testat förut, men det var längesen.

Sitter just nu i valet & kvalet om jag ska följa med Malin på hundträningen om typ en timme, eller om jag ska skita i det. Jag är inte supermotiverad om jag uttrycker det så. 🙁 Och jag måste ha koppel på honom hela tiden eftersom han annars kan sticka fram till dem andra. Man blir så begränsad med koppel, iaf när man tränar freestyle. Vet inte vad jag skulle träna om inte freestyle, utställningsträningen är ”klar” & lydnaden har vi knappt påbörjat. Känns inte som att han skulle kunna koncentrera sig på att lära sig fotgående när det är så stor störning. Han kanske behöver börja den träningen inomhus utan massa störning?

Så nej, vi följer inte med. Dels för att jag inte vet vad jag ska träna & dels för att jag är sliten efter en riktigt jobbig natt. Har haft sån ångest att jag flera gånger under natten har vaknat av att jag har skrikit så högt jag kunde. 🙁 Hatar när det blir så, önskar att det aldrig skulle behöva hända, men alla ens önskningar går inte i uppfyllelse.

Zoomen ligger nu i andra delen av soffan & sover. <3 Det tog mycket på krafterna i huvudet att först spela spel & sen jobba med godisbollen. Min älskade grabb!! <3

Tack till er som delade med er av era tips angående hans juckningar! Jag fortsätter att försöka avleda honom & gärna det i ett tidigt stadium. Ska även jobba med andra kvällsrutiner, typ en stunds massage precis när vi lägger oss eller så. För han blir ju besatt VARJE kväll vi går & lägger oss. Men skam den som ger sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *