Första gången inför publik

Idag fick Zoom en ny erfarenhet – freestyleprogram till musik för massa barn. Första gången så hade han sjukt mycket springa i benen, så han sprang omkring hej vilt. Efter en liten stund så kom han tillbaka till mig (duktig vovve!) & vi kunde köra lite av programmet innan låten tog slut. Han fick sin kalasbelöning efteråt & jag hoppas att han snart ska koppla ihop den med träningen till musik.

Efter några timmar så var det dags för omgång två. Lite ofokuserad, ville gärna köra ett eget program, innan han sen skötte sig. 🙂 Det var inte helt lätt det här för lilla Zoomen.

Jag är ju så grymt tävlingsinriktad & har väldigt svårt att vara nöjd om det inte gått perfekt. Detta ställer ju även till det lite för mig, minst sagt.

MEN!!!

Idag kunde jag förstå att han snart är 8 månader & aldrig har gjort nåt sånt här tidigare. Han gjorde sitt bästa, & jag är supernöjd med honom! 😀 En helt underbar känsla inombords.

Stort tack till Malin som bjöd med oss på detta! <3 Jag & Zoom behöver verkligen träna såhär inför tävlingarna som kommer nästa år. Man kan nog aldrig få för mycket sån träning.

Resten av den här dagen kommer att bli lugn. Både jag & Zoom är helt slut, han däckade direkt vi kom innanför dörren. Det tar hårt på en liten ”valp” att vara ute på uppvisningar hela dagen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *