Ännu en dag har nu passerat

Dagens väder har varit regn, uppehåll, regn, lite mer regn, uppehåll igen osv. 😛 Vi startade ändå dagen med en skogspromenad (den vanliga rundan) & vi klarade oss precis från regnet.

Efter några timmars vila hemma så hyrde vi hallen & åkte dit & tränade. 😀 Jag började med att köra igenom båda freestyleprogrammen, med andra ord både Zoom’s & Rally’s. Låt oss säga att det helt klart har gått bättre tidigare. 😛 Haha. Men när jag ser filmerna så ser det inte riktigt så katastrofalt ut som det kändes. Rally var som en speedad jag vet inte vad, & lille Zoomen ville helst köra ”mellan” hela tiden. 😛 Men de är söta iaf, man får leva på det ibland.

Imorrn lär det bli en skogspromenad igen, förhoppningsvis är jag då inte lika trött som jag var i morse, för jisses vad svårt det var att ta sig upp ur sängen. 😛 Haha. Så det blir en tidig kväll här, så hoppas vi att natten blir bra & att vi vaknar pigga & utvilade imorrn. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *