Den underbara skogen

5 dagar i rad nu har vi varit duktiga med att gå en skogspromenad. Måste säga att det är ett av dem bästa sätten att starta sin dag på! 😀 Och hundarna njuter lika mycket, så det är ”win, win” där liksom. 😉

Skulle ta kort på Zoom & Clara ville prompt vara med hon också. 😛 Haha

Jag hoppas att det blir en tur i skogen imorrn igen, måste bara kolla med Carina. 😉 Är ju inte alls lika skoj om man skulle åka ut ensam. Men längre fram i tiden så kommer jag ändå att göra det, för man kan inte vara för beroende av andra, men just nu, i dagsläget, så är det inte aktuellt.

Zoomen har även varit dålig i magen ett par dagar nu, & jag TROR att det beror på renbenet han fick, för det var efter att han ätit det som han blev dålig. Jag har fått dra in på ALLA ben, gett ris, kört på FlortiFlora & idag kunde jag börja med hans vanliga mat igen. Magen verkar ha stabiliserat sig bra, men för säkerhets skull så blir det inga fler ben just nu. Och renbenen kommer jag att kasta, eller ge bort till nån som vill ha dem, men Zoom kommer inte att få något mer sånt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *