Lundeligan & 6 månader

Vad tycks om min nya header? Kände att det var dags för Zoom att få vara med på den, så det fick bli bara han. 😛 Jag är nöjd med den, så den lär nog bli kvar ett tag.

Jag, Carina & lundeligan (+ Clara) har blivit duktiga med att gå en förmiddagspromenad i skogen 2 dagar i rad. Det är inte så lång sträcka (eftersom Zoomen är valp än), men tillräckligt för att man ska kunna känna sig lite duktig. 🙂

På tal om valpen…Idag fyller skitungen 6 månader! 😀  Man brukar ju säga att tiden går fort, men det gör den fan inte. 😛 Haha, den går hur segt som helst. Jag vill ju bara kunna sätta igång med ordentlig motion, långa promenader, tävlingar & längre träningsstunder. Men, men , bara att bita ihop & vänta på att tiden ska gå, finns inte så mycket annat att göra.

Självklart har jag mätt, vägt & fotat Zoom idag, & resultatet finns på hans ”Liten-blir-stor”-sida. 😉

Imorrn hoppas vi på fint väder så att vi kan åka nånstans vid nåt vatten & bara vara. Typ passa på att sola ännu mer. 😉 Det är rätt så konstigt, men jag mår bättre på alla sätt & vis när jag har solat. Jag känner mig mycket piggare & fräschare, så mer sol till mig tack! Blir det dåligt väder så får vi hitta på nåt annat, men ännu lever hoppet. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *