Gjort mycket på kort tid

Igår hade jag fullt upp. Först blev det marknad (utan Zoom), sen umgås lite med Carina & gänget, & slutligen sängköp på IKEA. Det var helt underbart att sova i min nya säng inatt, så jag ångrar verkligen inte köpet!

Idag har jag fått bort min gamla säng, en gammal byrå samt handlat lite. Zoom fick vara ensam hemma nästan 2 timmar idag medan jag var iväg, men det verkar ha gått bra. Han gnällde lite när jag lämnade honom (det gör han alltid), men tystnade ganska fort & det var tyst när jag kom hem igen. Kan inte filma honom längre än 20 minuter, för minneskortet har inte mer plats än så. 🙁 Därför har jag inte alls brytt mig om att filma honom dem senaste gångerna.

Förutom sakerna som i Zoom’s värld varit helt meningslösa så har vi varit iväg med tjejligan & sprungit i sandbackar! 😀 Zoom sprang som en galning, så himla lycklig. Rally rejsade fram & tillbaka, Hippo rullade sig, Lix hade spårträning, Clara jagade pinnar & Zoom gjorde lite av varje. Perfekt i allas ögon! 😉

Imorrn på förmiddagen har jag tvättstugan, skitskoj, verkligen. 😛 På eftermiddagen ska jag & morsan iväg & kolla på nya gardiner, så då får Zoom stanna hemma. Mellan dem sakerna så ska vi försöka hitta på nåt, så att även Zoomen får aktivera sig lite & ha roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *