Här kommer bilderna!

Kan börja med att visa upp det jag lovade er igår, nämligen mina beställda kläder med eget tryck samt en tävlingsmapp till Zoom.

Jag är så jäkla nöjd med allt! 😀 Speciellt trycket på linnet & midjeväskan. <3 Jag & min Zoom liksom.

Idag har Zoomen varit hos Carina medan jag hade möten i stan. Sen så har jag & Carina pratat ihop oss om morgondagens långresa. Ni som följer min kennelsida på Facebook vet redan om det, men för er andra kan jag nu berätta att vi imorrn åker upp till Klövsjö för att para Rally! 😀 Så håll tummarna för att allting går bra. Både resan dit, själva parningen, resan hem, & några puppisar. 😉 45 mil enkel väg, men vad gör man inte för en kombination som man verkligen tror på? 🙂

Så förhoppningsvis får vi en valpsommar. Om det nu tar sig & allting går bra, vilket vi absolut hoppas på. 🙂 Jag har fått en del valpförfrågningar & fler lär det bli. Det kommer att bli svårt att välja valpköpare till valparna, men jag & Carina (& Patric) kommer att välja det tillsammans, så det ska nog gå bra.

Om allt går som planerat så kommer inte Rally att följa med på rasspecialen, & då kan vi inte ha någon freestyleuppvisning. Jag tänker ju ändå köra med Zoom, men han kan ju inte så mycket än, så jag hade tänkt att köra båda. Men men, ett gäng valpar är inte helt fel det heller. 😉 På lördagen har SLS sin utställning & på söndagen har VKK sin, & Zoom kommer att ställas på båda! 😀 Dock inofficiella starter, men det blir perfekt träning inför hans utställningskarriär.

Idag fyller han 5 månader & ska därför vägas & mätas. Bilderna tar jag imorrn med hjälp av Carina eller Ingrid, blir lättast så. 😛 Och varför krångla till allting när det kan gå mycket smidigare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *