Maxträning med valpar?

Vistelsen i Stockholm var bra, kul att umgås med Hanna & skoj med lundehundsträff. 🙂 Idag är första dagen som jag känner mig pigg igen sen jag kom hem i lördags kväll. Tänk att roliga aktiviteter kan köra slut på en så mycket. Så nej, det är inte bara positivt för mig att åka iväg sådär. Ändå gör jag om det, just för att det är så roligt & jag älskar stunderna där borta. Allting har sitt pris.

Såna här dagar gör att jag inte orkar träna nästan nånting alls, vilket ger mig dåligt samvete. Jag VET att Zoom bara är en valpis än så länge, men det är så förbaskat svårt att förstå det! Jag behandlar honom som om han vore vuxen & kanske ställer jag lite väl höga krav på honom ibland? Kanske borde vi bara chilla mer & låta valptiden ha sin gång? Men jag vill ju bara så himla mycket. Allt vi har gjort bygger på lek & beröm, så jag tvingar honom inte att göra massa saker som han inte vill, vill bara förtydliga det en gång för alla. Men vart går gränsen för hur mycket man kan träna med snorvalpar? Jag vill ju inte ”träna sönder” honom, men jag tror inte att det ligger särskilt nära det, men jag kanske har fel?

Hur som helst, idag har jag dammsugit & skurat hela lägenheten (behövdes verkligen!!), hämtat ut mina beställda kläder samt sytt ett halsband till Zoom! 😀 Det var ju några år sedan jag sydde halsband senast, så det tog ganska lång tid att göra det. Och jag orkade inte med att brodera namnet (eftersom jag måste göra det för hand) så det fick reflex istället. 🙂 Såhär blev det:

Om typ en halvtimme så är det dags att åka till valpkursen. Men innan dess ska jag hämta ut ännu ett paket från affären, tänk om alla kunde komma samtidigt så att man slapp att åka dit flera gånger samma dag. 😛 Jag känner mig inte det minsta taggad, men hoppas att det ska vända när jag väl är där.

Imorrn när jag har mer tid så tänkte jag lägga upp lite bilder på det jag har köpt. Beställde kläder med eget tryck, samt en tävlingsmapp till Zoom. Men som sagt, bilder kommer imorrn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *