Dåligt mående – dålig hundaktivering

Nu är det några dagar sen jag uppdaterade senast. Jag & Zoom har inte gjort jättemycket, jag har varit dålig sen i söndags, så en promenad/dag är ungefär vad vi har orkat med. Förutom valpkursen i tisdag, den var vi på, men jag var helt körd i huvudet, förstod inte allt instruktören sa & ja, det blev bara kaos i huvudet på mig.

Idag har jag legat i sängen större del av tiden, tror att febern har hälsat på. 🙁 Men en liten promenad har vi tagit iaf, bara jag & min lilla räv. <3

Det är helt sjukt. Jag fattar det inte själv. Jag kan inte tro att det är sant. Skojar nån med mig? Haha, kärleken till MIN underbara skatt kan ingen nånsin ta ifrån mig. Den kommer ALLTID att finnas här. Det går inte att beskriva hur mycket han betyder för mig & jag för honom. Vi hänger liksom ihop, jag & min Zoom. <3

Imorrn bitti sätter vi oss på tåget till Stockholm, där väntar Hanna, Mumrik & Jonathan & vi ska ha så jäkla skoj! 😉 Sen på lördagen så är det lundehundsträff & den ser jag verkligen fram emot! Zoom har ju ”bara” träffat Carina’s tjejer plus Mumrik, så det ska bli spännande att släppa ihop honom med fler vuxna hundar. Jag tror ju inte att det kommer att vara några problem, för det brukar det aldrig bli, men lite spännande är det iaf.

Så inget blogginlägg imorrn eller på lördag, men ska försöka orka med det på söndag. Min Instagram kommer däremot att uppdateras flitigt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *