Bygger starkare band mellan oss

Den här dagen har hittills handlat om vardagsträning, vi har med andra ord jobbat på våra svårigheter. Det har mestadels gått bra, men inte perfekt. Jag hoppas att vi båda ska övervinna våra rädslor & istället bygga upp nånting bättre. Ett starkt band som får oss att lita fullt ut på varandra.

Om en timme börjar valpkursen! 🙂 Det är första gången idag & jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös. Jag får försöka sänka mina egna krav & bara ta det som det kommer, vilket är mycket lättare sagt än gjort! Jag vet iaf att instruktören är bra, & det ska bli spännande att se vilka fler som är med & vad de har för hundar. 🙂 Så dags att packa ihop det jag ska ha med mig, låt oss nu hoppas att det blir bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *