Fotografering i skogen

Jag fick en del reaktioner i samband med mitt förra inlägg. Jag har valt att vänta med del 2 & 3, om jag nån gång publicerar dem. Jag följer rådet jag fick av många – jag behöver inte förklara mig för alla, för det har inte de med att göra.

Idag har vi varit i skogen några timmar & det var helt underbart! 😀 Vi satt mest på ett nedfallet träd & hundarna strosade omkring samt körde lite godissök. Jag & Zoom tränade även ”vanlig” sök, jag gömde mig & Zoom fick i uppgift att hitta mig. Han ÄLSKAR det, en liten film från det finns på min Instagram.

Hade med mig kameran & fick några riktigt fina kort. 🙂 Här kommer en del av dem:

Flygande lunde på väg!

Fina Jax in action!

Zoom tränar parkour & har sin bodyguard Ludde med sig. 😉

Så jäkla rolig att fota! 😀

Fina Ludde.

Även gamla stora hundar kan springa. 😉

Lilla Algot.

Så himla söt.

Som sagt, riktig rolig att fota.

Kan man bli annat än kär i honom är man ser dessa bilder?!

Lilla Zoom kan också springa i skogen.

Nu vilar vi oss i form inför dagens träning. Det blir med fler hundar som störning & nu är det såpass varmt ute att Zoom inte behöver frysa när andra kör. Jag ser fram emot träningen. 🙂 Och jag hoppas att även lillräven kommer att tycka om den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *