Zoom testar Natural Treats

Jag håller just nu på att testa massa olika godisar för att se vad Zoom tycker om dem. Idag körde vi ett kort träningspass med Natural Treats & Zoom var helt vild! 😀 Han gjorde tusen olika saker för att få en godis, så ja, godiset föll honom helt klart i smaken. Han tyckte nog bäst om burken med fisk, men både ankan & kycklingen gick ner lika bra.

Det enda vi båda tyckte var lite negativt var att bitarna är såpass stora. Eller ja, för en stor hund är dem säkert perfekta, men för min lilla lundegrabb så är dem lite för stora. Han måste tugga dem ordentligt vilket gör att vår träning blir avbruten vid varje belöning, & det är ju inte så bra. 🙁 Synd, för smaken passade honom verkligen! (Kan bli så att jag har dem godisarna som belöning ute på våra promenader, eftersom han älskar dem så mycket.)

Annars idag så har vi mest tagit det lugnt. Bortsett från en dogparkour-promenad & en ”vanlig” promenad, båda väldigt korta & lugna. Zoom älskar parkour, men har inte superstort förtroende för sig själv, eller så inser han sina gränser. 😛 På vissa saker tvekar han & på andra bara flyger han upp. Jag är med & stöttar honom, pushar & hjälper när det behövs. Hans självförtroende har ökat & han söker mer kontakt med mig under promenaderna, vilket är precis vad jag vill. 🙂

Vi tänkte träna ute ett pass nu på sena eftermiddagen, men precis när vi skulle gå ut så öste det ner regn/snö/hagel så vi ställde in träningen. 🙁 Därför blev det en vanlig promenad istället, redo med regntäcke & sådär, men då fasen var det uppehåll hela tiden! Lite irriterande, för hade man vetat det innan så hade man ju kunnat träna ändå. Men jaja, det blir väl fler tillfällen. *Mutter*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *