Inte på topp idag

Bara för att jag skrev om härliga mornar så körde vi en ”gammal morgon” idag. Ute var det regn/snö/slask & jag har varit supertrött typ hela dagen. Men ingen kan ligga på topp jämt.

Har iaf haft ett möte & gått en skogsrunda. Så helt meningslös har inte dagen varit. Om typ en timme är det dags att åka till hundträning utomhus. Vi får se vad Zoom säger om att vara bland andra hundar sådär. Han var med dit en gång när han var väldigt liten, men då frös han bara hela tiden. Nu är han ju lite äldre & det är inte flera minusgrader ute längre.

Algot tycker att gruppbilder är tråkiga. Jax poserar som värsta modellen. Och lilla Zoom har bättre saker för sig. 😛

Vad morgondagen har att bjuda på är ännu ett oskrivet blad. Det beror helt klart på vilket väder det är. Om solen tittar fram så lockar det ju mer att vara ute än vad det gör om det regnar. Vi får se helt enkelt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *