Nära-döden-upplevelse för mig idag!

Idag blev det en tur till Stockholm för att hälsa på Mumrik med husse och matte. Zoom är numera van tågåkare så han sköter sig nästan intill perfekt på tåget! 🙂 Om jag sitter still, haha, för försvinner jag så ylar han högt! 😛 Så jag måste hålla mig på min plats.

Vi har varit ute och klättrat i klippor och jag stundtals övertygad om att min sista stund var kommen. Jag är ju så löjligt högrädd, så medan Hanna, Mumrik och Zoom sprang omkring så var jag nära döden flera gånger. Helt klart terapi för huvudet på mig.

På min Instagram finns fler bilder från idag och om allt går som planerat så kommer det fler imorrn.

Just nu sitter vi på tåget hem. Zoom tuggar glatt på en höns-fot, något som han verkligen gillar. Men nu ska jag luta mig tillbaka och försöka vila lite, det har ju inte blivit så mycket vila under dagen, men vi har haft det väldigt skoj. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *