Aktivitetspromenad i skogen

I förmiddags åkte jag, Malin, Zoom & Algot ut till skogen vid skyttebanan där vi tränade på att balansera på stockar, stubbar & sådär. Plus lite kurragömma. Vi alla njöt av den promenaden, hur underbart som helst! Gratis skotträning fick vi också eftersom det var folk på skytteklubben som tränade. 😉 Smällarna var riktigt nära & Zoom har aldrig hört dem så nära förut, så jag var inte säker på hur han skulle reagera. Men han tittade bara lite åt det håller som smällarna kom ifrån, sen var det liksom inget mer med det. 😀 Skönt, hoppas att han fortsätter att vara totalt orädd för smällar.

Den här sortens träning behöver Zoom, för han är inte alltid medveten om att han har 2 bakben också. 😛 Och med sån här träning så gäller det att ha koll på hela kroppen. 😉 Och för första gången nånsin så gick han balansgång på ett nedfallet träd & han var superduktig!! 😀 En liten film finns på min Instagram. Ska helt klart försöka gå såna här turer oftare, för det är inte bara nyttigt utan även kul & man får ett starkare band till sin hund. En hund som självmant söker stubbar & nedfallna träd & därmed söker kontakt med sin ägare, helt underbart.

Om ett par timmar är det dags att åka iväg igen, den gången till Carina & gänget! 😀 Jag trivs superbra där & Zoom är i typ sjunde himlen när han får leka med Hippo. 😛 Haha, så varför inte liksom? Vi ska äta tacos på kvällen & jag längtar redan, haha. Det är så skrämmande gott.

Men innan vi drar dit så ska vi samla lite krafter. Lilla Zoom sover djupt bland ”sina” kuddar i soffan, & jag ska också vila lite tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *