Makeover

Nu är det nästan en vecka sen jag skrev sist & anledningen till uteblivna blogginlägg är enkel, jag har inte haft nån större motivation till att skriva nåt. Jag & Zoom har inte hittat på så mycket, bortsett från att ha varit hos Carina & gänget ganska mycket. 🙂 Och där har vi alltid lika trevligt.

Vi har faktiskt tränat lite ”ensam-hemma”-träning & det har gått ganska bra. Bättre kan det bli, men det var inte jättehemskt. 😛 När det kommer till rumsrenheten HEMMA så går det riktigt bra. Han vet vilken dörr han ska ut genom när det är dags, så han går dit & ställer sig eller sätta sig ner. Då är det bara att skynda dit & öppna dörren så gör han allt ute, väldigt smidigt. 🙂 Kollar man istället på rumsrenheten BORTA så kissas & bajsas det hej vilt…Nejdå, inte riktigt, men han är inte rumsren på långa vägar.

Idag har jag & Zoom haft fint folk på besök. 😉 Hanna & Mumrik har spenderat sin dag här & vi har haft det super. Först en tur i sandtaget, sen massa bus hemma, lite miljöträning, träna på att sitta själva i bilen & så avslutade vi med ännu mera bus.

Dagens makeover står jag för. Jag har den sista tiden varit mest irriterad på mitt hår & har därför haft det i en tofs dygnet runt, för att slippa borsta det. 😛 Så jag följde mina impulser & klippte mig kort! Så där var dagens miljöträning; sitta & vänta i salongen medan matte blev klippt. 😉 Båda hundarna jätteduktiga! Och jag gick från det här (vänster) till det här (höger):

Jag är supernöjd!! 😀 Så himla skönt att vara av med det slitna håret som bokstavligt talat har drivit mig till vansinne mer än en gång den senaste tiden. Visst, jag tycker fortfarande att långt här är fint, men jag har helt enkelt tröttnat på att ta hand om det själv.

Resten av kvällen lär bli lugn, hoppas jag. Har äntligen fått min gamla bildubbelbur såld! Så lite pengar in & mer plats i vardagsrummet. Det känns tomt utan den, men det är ju för att jag har vant mig vid att det stod där. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *