Hide and seek

Igår var vi ute i skogen med Carina & tjejligan, & idag åkte jag & Malin ut. 🙂 Så himla underbart att vara i skogen!

Zoom börjar ta efter Rally när det gäller att hoppa upp på stubbar & stenar i skogen. Rally är ju mer eller mindre galen i det, & för min del får Zoom mer än gärna haka på eftersom det är så kontaktsökande. 🙂 Så det är inte alltid dem lär sig dumma saker av varandra. 😉

När jag & Malin gick idag så stannade vi på ett ställe i skogen & körde lite hide and seek med grabbarna. Zoom fick leta upp mig 2 gånger & han var superduktig! Jag trodde inte att han skulle våga gå ifrån Malin eftersom jag var borta, men det är en tuff grabb jag har. Så mycket mer sånt ska vi träna på! Det är ju så himla skoj!

Dagens bästa försök till gruppfoto blev såhär (det är fasen inte lätt alltså):

Ikväll blir det förmodligen träning med Malin. Träna hund är verkligen bland det bästa som finns. 🙂 Och det är nyttigt på alla sätt & vis, man rör på sig, tänker mycket, rannsakar sig själv, värderar, klurar & så får man ett kanonbra band med sin hund. 😀 Kör man agility så får man även styrketräning för armarna när man bär alla hinder. 😉 Haha. Så vad mer behövs? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *