Zoom är redan snabb!

Dagens agilityträning gick bra. 🙂 Speciellt om ni frågar Zoom. 😛 I början av passet sprang han runt som en galning i hallen, genom tunnlar, runt tunnlar & bara rusade omkring. Inkallningen funkade till 0% kan man säga. 😉 Haha. Men farten ser lovande ut. 😀

Efter racen så samlade han ihop sig & samarbetade lite. Vi körde flygande start med medhjälpare som belönar med godis i skål efter sista hindret. Mycket mer sån träning kommer att behövas! Nu tog vi ju ”bara” en kort tunnel & ett hopphinder (utan hopp), men han var duktig. 🙂 En liten film från träningen finns på min Instagram.

Ensamhetsträningen tog 7 steg bakåt idag. 🙁 Jag tänkte att han säkert skulle vara trött & sova medans jag var iväg på ett kort möte, men nope, han var helt hysterisk. 🙁 Så jag får backa bandet lite & hoppas att det blir bättre snart igen. För JA, han måste lära sig det! Men kan det ha med åldern att göra? Är det lättare att få en äldre hund att kunna vara ensam hemma? Eller spelar åldern ingen roll?

Imorrn har jag ännu ett möte & jag vet inte riktigt vart jag ska göra av min gnällspik. 😛 Alla jobbar ju. 🙁 Utom Carina kom jag på, hoppas att hon kan ha honom nån timme, annars blir det svårt.

One thought on “Zoom är redan snabb!

  1. Jag skulle börja med att låta zoom vara i ett annat rum kanske med galler emellan så han ser dig och bli belönad varje gång han ligger stilla och tyst med mat/godis. Sedan skulle jag öka träningen successivt med att lämna korta perioder. Men till en början kunna var i olika rum ?. Jag skulle också ha en trygg plats som filt eller liknande för att ytterligare hjälpa Zoom ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *