Så nöjd med allt :D

Här flyter allting på riktigt bra. 🙂 Har ett orosmoment, men vem har inte det?

Både igår & idag har vi passat Jax & Algot några timmar, & ingen är väl gladare än Zoom över det! 😛 Haha. Han & Jax är verkligen jättebra vänner, trots att det skiljer lite i storlek på dem. Jax fick ”naw, vad snäll han är” idag när Zoom plockade ut ett litet hundben ur munnen på Jax, & Jax bara låg där & tittade! 😛 Jag brukar inte ge dem ben när jag har dem, men detta lilla hade jag missat att ta bort. Snacka om riktigt vänner!

Jag känner mig så nöjd med allting jag har. En tävlingsbar hund är allt som saknas, men han är ju under uppbyggnad nu. 😉 Haha. Han är så himla grym, han ÄLSKAR att träna & vissa saker börjar landa rätt i huvudet på honom. Fortfarande inga krav, utan det är bara skoj, tycker vi båda två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *