En underbar dag!

Fast det underbara startade redan igår eftermiddag när jag & Zoom åkte hem till Carina & ligan. Sen så sov vi över det & idag har vi pratat massor samt tränat agility i hallen 1 timme. Det var SÅ JÄVLA ROLIGT att köra med Rally! <3 Saknar verkligen att träna ”på riktigt”. Lilla Zoom fick träna på tunnlar & runda hinderstöd, vilket han tyckte var jätteskoj. Mindre roligt är det att vänta på sin tur… 😛 Men han lär sig nog snart, bara jag fortsätter att vara konsekvent. Och såhär trött blir man efteråt:

Imorrn får jag förhoppningsvis lite svar som jag går & väntar på. ”Mötet” är som tur är på förmiddagen, så att jag slipper vänta halva dagen. 😛 Lilla Zoom får följa med, för han kan inte vara ensam hemma hur länge som helst.

Men resten av denna dagen ska jag bara ta det lugnt & njuta av känslan jag känner just nu. En riktigt bra dag & jag hoppas att morgondagen blir lika underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *