Hjälp att välja bild

Nu är jag hemma i Karlstad igen, efter att ha tillbringat hela dagen hos Em i Eskilstuna, & resa dit & hem förstås. Så Zoom har åkt tåg för första gången i sitt liv, & den första 10 minuterna trodde jag att dem skulle slänga av oss om han inte blev tyst snart. 😛 Haha. Men alla tyckte bara att han var söt. 😉 På vägen hem gick det betydligt bättre, för då var han så trött att han helt enkelt inte orkade vara vaken. Men han får klart godkänt!

Hos Em så har vi varit i stallet, kollat i några djuraffärer, åkt bil, ätit pizza, snacka massor & så har Em fotat mig & Zoom tillsammans. 🙂 Jag ska ha en av bilderna som mobilfodral & en här i bloggen längst upp till höger. Men jag kan ju inte bestämma mig för vilken jag ska välja. 😛 Här kommer mina 3 favoriter:

Vilken är er favorit? Nummer 1, 2 eller 3? 🙂

Imorrn ska vi kanske träffa Carina & tjejligan, vi får se. Först så ska vi iaf ta en sovmorgon! Idag gick vi ju upp kl. 06:00 & det var toktidigt. 😛

2 thoughts on “Hjälp att välja bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *