Ibland är det tufft att vara liten

Även idag så har vi varit i skogen, men den här gången inte själva. Malin & hennes 2 grabbar följde med. 🙂 Zoom tyckte att det var hemskt att åka bil, lite kallt i skogen & jobbigt att gå. Sen blev det bilen hem också, fast då var han så trött att han sov. 😛 Och nej, vi gick ingen lång sträcka plus att jag bar honom med jämna mellanrum.

När vi kom hem så var han helt slut & somnade bredvid mig i soffan.

Imorrn ska jag & Zoom hitta på nånting skoj att göra tillsammans, vi ska åka tåg till en hemlig destination där vi ska vara hela dagen. Så vi åker tidigt & kommer hem sent. Låt oss hoppas att vädret är bra & att allt går som planerat. 🙂

One thought on “Ibland är det tufft att vara liten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *