Första turen i skogen – bildbomb!

Jag försökte få med mig nån mer på en liten utflykt till skogen, men ingen kunde haka på, så jag & Zoom åkte själva. I bilen på vägen dit så skrek han sådär hjärtskärande som bara valpar kan, men innan vi kom fram så blev han tyst. *Pluspoäng* På vägen hem sen så började han skrika igen, men tystnade fortare, så det går åt rätt håll. 😉

Men själva turen i skogen var mysig, vi gick inte alls långt, utan satt mest på samma ställe. Eller ja, satt & satt, jag satt på huk & Zoom lullade omkring. Inkallningen funkade sådär, han kom till mig många gånger, men inte alltid när jag ropade. Nu är han ju fortfarande väldigt liten, men jag inser redan att jag måste jobba mer på detta med inkallning. Någon som har nåt tips på bra övningar? Kommer garanterat att få hjälp med det på valpkursen som vi ska gå, men det skadar ju inte att börja tidigare tänker jag. 😛 Så sitter ni inne med bra övningar, dela gärna med er!

Självklart var kameran med i skogen! Jag tog lite över 100 stycken bilder, & här kommer några av dem:

Till min stora lycka så fick jag bra bilder till hans ”Liten blir stor” -sida. 😀 Han fyller ju 2 månader idag, & det är klart att han ska få en egen sån sida. Det är ju skitskoj att kunna gå tillbaka sen & kolla hur han har utvecklats. Måste bara väga & mäta honom också. Men nu sover han i mitt knä, så det får vänta.

Senare idag hoppas jag kunna träffa Malin & hennes grabbar en stund, så att Zoom & Jax kan leka lite & bekanta sig ännu mer med varann. 🙂 Jag trodde att Zoom skulle tycka att Jax var lite läskig, men ibland är Zoom en riktig tuffing! De verkar gilla att leka, så varför inte? Vi ser dock till att det hela inte går överstyr, men roligt, det har dem!

One thought on “Första turen i skogen – bildbomb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *