Det blev bara lek av allting ;)

Idag har vi haft fullt upp. Först fick Zoom bekanta sig med Jax & Algot, Algot var väl inte sådär jättelycklig över det, men det var Jax! Zoom var tuffare i leken med Jax än vad jag trodde att han skulle vara, så det är skönt att det är åt det hållet. 😉 Finns ett par bilder plus en liten film på min Instagram för den som vill se.

Sen så har vi gjort premiär i hundhallen. Jag & Carina åkte dit för att träna lite inkallning & sådär, men träningen blev inte riktigt så seriös som jag hade tänkt mig. Så vi lekte med en tunnel istället. 😛 Eller ja, lekte & lekte, vi lät hundarna (en i taget) springa igenom en kort tunnel & få godis på andra sidan. 😉 Alla hundarna var superduktiga, även när vi böjde tunneln lite grann. Men det märktes också att Zoom blev väldigt trött, så vi gav oss tidigare än planerat. För hur många gånger blir det som jag har planerat? 😛 Haha.

Snart kommer morsan hit med mat, ska bli hur gott som helst. 😀 Sen så kommer vi att prata massor & bara umgås en stund, innan hon måste åka hem till Farro igen. Och jag kan tänka mig att både jag & Zoom kommer att vara duktigt trötta sen, Zoom har faktiskt redan somnat i mitt knä.

Imorrn kanske jag ska ha Jax & Algot här, det är inte riktigt bestämt än. Annars har jag inget planerat. När det blir finare väder så tänkte jag åka ut till Mariebergsskogen & kolla på djuren där. Det brukar bli bra miljöträning för unga hundar. 🙂 Vi får se om det blir till helgen eller så, för det skulle ju bli bra väder på lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *