En busig herre

Han börjar känna sig hemmastad här, för han får sina vilda ryck & bara rusar omkring (tills man tar fram kameran för att filma 😛 ). Lyckades få några kort på honom iaf:

Vi har fortsatt vår träning & den börjar redan ge resultat! 😀 Mycket fokus ligger på ögonkontakt & det är verkligen stor skillnad nu jämfört med igår. Just ögonkontakt har man ju nytta av jämt! Och han älskar att träna, hans ögon riktigt lyser & han vill inte sluta. Jag bryter dock träningen efter kanske 2-3 minuter, så att det inte ska bli för mycket. Men han går bort till bordet där jag har godiset & försöker att nå det, men han är för kort. 😉 Vi tränar några pass om dagen, & som sagt, vi båda älskar det! 😀 Låt oss hoppas att det fortsätter på det här spåret. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *