Han är perfekt!

Natten gick superbra, han sov på min kudde hela natten, bortsett från den gången vi gick upp & ut för att kissa & bajsa. Inga problem med att somna om sen. 🙂 Jag har t.o.m. kunnat sova en liten stund på dagen & även det helt utan problem. 😀 Han bara somnar när man ligger i sängen, hur perfekt som helst! <3

Idag har vi ”tränat” för första gången. Vi leker med leksaker, tränar kamplekar, kör lite hämta-tillbaka-leksaken-när-matte-kastar-bort-den & så lite shajping på ”sitt”. Han tycker att det är superskoj & jag njuter jag också. Jag hittade t.o.m. en leksak som han värderar högre än godis, så att kunna belöna med bara leksak längre fram ser ljust ut.

Nu sover han, åter igen, i mitt knä. Man får passa på att uppdatera bloggen när han sover. 😛 Har även kollat upp med Folksam så att hans försäkring gäller & det var inga problem. 🙂 Känns alltid tryggt att veta sånt.

Resten av dagen lär väl fortsätta på samma sätt som den har gjort hittills. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *