4 dagar kvar

Ja, vad ska jag skriva idag? 😛 Haha, den här dagen har jag som vanligt haft Malin’s fina pojkar här, så jag har inte varit helt ensam. <3 Förutom det så har jag mest bara väntat på att dagen ska ta slut, så att nästa börjar. 😛 Haha.

Imorrn väntar ett möte & en behandling. Min rygg håller på att ta kål på mig, så jag ska hem till min farsa & knäcka rätt den. Det var ett tag sen det gjordes senast, men nu är det som sagt hög tid för det.

Sen vet jag liksom inte riktigt vad jag ska hitta på för att fördriva tiden. Jag vill ju bara att det ska bli söndag morgon så att vi kan åka iväg & hämta min efterlängtade valp! <3 Bjuder på 2 nya bilder (som är från uppfödaren), en med hans kullbror & en på bara honom. De har ju varit iväg på äventyr. 😉

Snälla, kan inte tiden bara gå lite snabbare? Jag vill ju bara få hämta hem min lilla grabb. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *