6 dagar kvar

Nu är det äntligen nytt år, ett år som jag hoppas ska överglänsa alla andra! År 2016 var verkligen inte mitt år, inte på nåt sätt. Så 2017 kan ju bara bli bättre, inte sant?

Om ynka 6 dagar så är det dags att sätta sig i bilen & åka & hämta Zoom!! 😀 Jag längtar så sjukt mycket, snart är jag inte ensam längre, snart har jag en ny trogen följeslagare. Och ingen längtar mer än mig!

En del av er som kollar min hemsida har nog märkt att jag har lagt upp årets mål för Zoom. För er andra kan jag säga att dem finns under flikarna ”Hundar” – ”Zoom” – ”Mål 2017”. Alltid när jag ska skriva mål så siktar jag högt, för annars kommer man fan ingenstans. 😛 Sikta mot stjärnorna liksom. Och ingen dör om inte alla målen är uppnådda, utan det är helt okej om det inte blir så. Men för att hålla motivationen uppe måste jag ha tydliga mål. Alla funkar olika, men så funkar jag.

Åh, vad redo jag är att öppna mitt hem & mitt hjärta för lilla Zoom. Jag hoppas att vi får många lyckliga år tillsammans med en massa roliga aktiviteter. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *