Sanning framför lögn

Jag har tvekat mycket på om jag skulle skriva det här inlägget eller inte, & ännu mer på om jag skulle publicera det eller inte. Men låt gå, här kommer det.

När jag höll på mycket med hästar så umgicks jag såklart med mycket trevligt folk, men alla var inte det, en del var riktigt elaka. Exakt vad dem gjorde tänker jag inte gå in på här & nu, men låt oss säga att det fanns idioter där.

Efter några år så fick jag äntligen min först hund – Magic. Och då gled jag mer & mer ifrån hästvärlden & istället in i den världen där jag lever idag, nämligen hundvärlden. Jag trodde (& hoppades!) att folk inom hundvärlden skulle vara bättre, snällare & inte så förbannat avundsjuka som vissa var i hästvärlden. Men jag hade fel.

Den första tiden var folk helt underbara, men ju fler motgångar jag fick, desto fler ovänner fick jag på köpet. Och när jag har tvingats att tagit bort mina älskade hundar så har jag fått en jävla massa skit för det! Folk säger att jag dödar hundar för att jag har tråkigt & för att visa att jag kan. Men det ligger såklart ingen sanning i det. För vi säger om det skulle vara sant; varför skulle jag då först betala flera tusen i veterinärvård, för att sen ta bort dem för skojs skull?! :O Nej, just det, det finns ingen logik i det alls. Med Java så ruinerade jag mig helt, alla mina besparingar, nästan allt jag ägde, gick till hennes veterinärräkningar & ändå kunde jag inte rädda henne. Så bespara mig ert jävla skitprat.

Jag är så galet mycket starkare nu än jag har varit förut. Jag noterar vad folk säger/skriver, men inte så mycket mer. Jag låter lögnerna stå för dem, för jag vet ju att det inte är sant. Förr hade jag en helt öppen blogg där folk kunde skriva kommentarer som publicerades direkt, men det har jag fått ändra på tack vare dessa idioter. Så nu kan folk kommentera, men kommentarerna måste godkännas av mig först innan dem publiceras, så jag har valt att inte godkänna en hel hög. Ett tag fick jag även ha lösenordsskyddade inlägg, & det är inget jag vill gå tillbaka till. Ni anar inte hur mycket skit jag har fått den senaste tiden, & till vilken nytta? Ingenting kan ändra på saker som redan har skett, & dem som tror sig sitta på en massa makt tror att dem kan bestämma min framtid. Piss off säger jag bara! Ni kommer ALDRIG att rubba mig, försök ni att fortsätta spotta & sparka på den som stundtals ligger ner, men ni kommer aldrig att vinna över mig, för jag är så mycket starkare än er.

Jag kommer att köpa Zoom oavsett vad ni säger, så ni kan lika gärna lägga ner redan nu. Och jag tänker inte låsa alla mina offentliga konton, som typ bloggen, Instagram, Facebook osv, bara för att ni tror att ni har nåt att säga till om. Visst, man kanske kommer långt med hot & trakasserier, men man kommer ännu längre med sanningen.

Om 8 dagar får jag hem min prins, oavsett vad folk tycker & tänker.

(Stort tack till Zoom’s fina uppfödare som fördrar sanning framför lögn.)

10 thoughts on “Sanning framför lögn

  1. Hej Malin. Jag har tävlat med travhästar och haft ganska stora framgångar och alla runtomkring är snälla och trevliga sålänge det inte går för bra. Går det jätte bra står bara några kvar och de är de som är de riktiga kamraterna. Lycka till med nya valpen…

  2. Så glad för din skull att du nu får hem lilla Zoom. Klart att du ska ha honom och du förtjänar verkligen en ny liten livskamrat! Ska bli roligt att få följa er och era framtida äventyr! Gott nytt år och lycka till så länge så hörs vi mer sen ?

  3. Att du skulle avliva dina hundar för att du kan, det är ju helt sjukt – för som du säger, varför skulle du lägga ner flera tusen på veterinärvård och välja att åka till veterinärer långt borta för att sen avliva dom.
    Nej, du ska ha hund, så är det bara och jag ser fram emot att få följa dig och Zoom och jag hoppas att ni kommer hålla på med freestyle, för det är helt underbart att se.
    Jag har sparat ett träningsklipp på dig och Magic som är så grymt bra, så kul att titta på.
    Men även om det inte blir freestyle med Zoom så ser jag ändå fram emot att få följa er med det ni kommer att göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *