Får jag lov att presentera…

…Mjöskastellets Dage, eller Zoom som han kommer att heta hos mig! 😀

Igår kväll blev det helt bestämt att det är just han, hane nummer 1, helkragen, min favorit som flyttar hem till mig om 1,5 veckor. 😀 Han är den tuffaste av dem, så han kommer nog att passa mig bäst. Jag behöver ju ha en tuffing som klarar av allt som jag vill göra, så ingen är gladare än jag över att det är just han som är tuffingen. 🙂 Han har även en sten nere & den andra är på väg, så det ser lovande ut, även om det kan ändras några gånger innan dem bestämmer sig för vart dem ska vara. 😛

Allt känns redan så mycket mer verkligt nu när jag vet vem av dem som blir min, fast det känns fortfarande overkligt. 😛 Jag kommer nog inte att kunna förstå det helt fören jag har honom här hemma.

10 thoughts on “Får jag lov att presentera…

  1. Hei, og gratulerer! Det er vi som skal ha broren, Dyre 🙂 Ønsker deg all lykke, og er glad for at du fikk din favoritt (det fikk vi også!)

    • Åh, vad roligt! 🙂 Vore kul om vi kunde hålla kontakten lite & byta kort & sådär. 😉 Kan vara roligt att veta hur Dyre ser ut när han är stor. Kommer ni att kalla honom för Dyre eller har ni något annat namn? 🙂

      • Hei, ja klart vi kan holde kontakten, det hadde vært koselig. De er jo brødre. Vi er ikke helt enige om navn enda (vi er 2 voksne og 3 barn), så det er en stor mulighet for at vi bare kommer til å kalle han Dyre. Har du fått dato for når du skal hente Dage/Zoom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *