Gårdagens veterinärbesök för Lix

Ledsen att jag inte uppdaterade här i bloggen igår då jag vet att det är många som följer Lix resa nu, men jag orkade helt enkelt inte. Egentligen har jag inte så mycket ork nu heller, men jag skriver detta för er skull.

Vi åkte till ReDog i Västerås där Lix blev tagen på fullt allvar. Veterinären hade aldrig hört talas om något liknande, men kunde konstatera att hon här VÄLDIGT ont på många ställen i kroppen. Så det är nånting med muskulaturen sa hon, men hon visste inte alls vad.

De tog massor av blodprover på henne, som kostade över 6 000:- och jag har fått svar på typ hälften av dem, och där ser alla bra ut. Om cirka en vecka får jag svar på dem andra proverna.

Skulle det vara så att även dem proverna ser bra ut så skulle veterinären ”ta upp” Lix fall i nåt forum för veterinärer i hela Sverige. Hon sa att jag skulle förbereda mig på att det kunde bli långa resor och dyra kostnader…Och än så länge helt utan några som helst garantier.

Det är asjobbigt och jag vet inte hur långt jag kan gå med min lilla räv. Jag har ju inte obegränsat med pengar, hur gärna jag än önskar att jag hade det. Men samtidigt så är jag beredd på att ge henne några chanser till. Förstår ni hur jag menar?

I väntan på dem sista provsvaren så får hon nu Metacam varje dag. Är det nånting ni undrar över så är det bara att fråga, jag svarar så gott jag kan.

20160513_104721

2 thoughts on “Gårdagens veterinärbesök för Lix

  1. Lilla vännen!
    Ber för er.
    Förstår din tankegång om att testa men kanske till viss gräns. Men jag tycker vi bestämmer att det ska lösa sig till det bästa innan ni kommer till den gränsen!
    PUSS till Lix från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *