Lägesrapport om Lix

Nu har Lix varit inne på djursjukhuset 2 gånger till för vidare undersökningar & utredningar. Igår var hon inneliggande hela dagen. Idag har jag äntligen pratat med veterinären, men vi är inte alls överens om hur hennes närmsta framtid ska se ut.

Måste tillägga att natten till lördag så fick hon ännu ett ”anfall”, fast då med vänster BAKben!! Så jag tror att hon har något neurologiskt fel, eller nånting annat som sitter i hela kroppen.

Veterinären på mitt djursjukhus tyckte att vi skulle avvakta en månad & se om det växer bort. Utan smärtstillande. Han tror fortfarande att problemet är hennes extratå på vänster framben & han är lite inne på att ta bort den om hon inte är bättre om en månad. När jag då påpekade att även bakbenet har hamnat i ”kramp” så avfärdade han bara det, han hade ingen aning om vad det kunde vara, så det skulle vi ”strunta” i. :O

Jag tappade helt förtroendet för den veterinären nu & ringde därför ett annat djursjukhus här i Karlstad, för att helt enkelt boka en tid så snart som möjligt. Första tiden dem hade var om 3 veckor, & det känns galet lång tid när hon har så ont som hon har. 🙁 Hon vill ju knappt gå, & hon är bara 12 veckor.

Så jag ringde till ReDog i Västerås, dem har hittat felen på mina hundar tidigare så dem känner jag extremt mycket förtroende för. Sen att det ligger så jävla långt bort får jag leva med. Jag krigar för min Lix, hon ska inte behöva ha så ont, för det är ingen livskvalité alls. Vi fick en tid där nästa fredag, så lite mer än en vecka får vi vänta. Men det är helt klart bättre än 3 eller t.o.m 4 veckor!!

Jag är bara så förbannat arg, för jag räknade med att veterinären igår skulle gå igenom HELA hunden, röntga, droga ner henne, känna på alla leder osv, för det var så jag uppfattade att han skulle göra. Men så blev det ju inte alls, utan han kände bara på frambenen…Jag blir så arg för att det är Lix som får ut för det här, & hon är den minst skyldiga! Sen att det blir omständigt & dyrt för mig får jag leva med. Men min valp ska INTE behöva ha så ont som hon har, inte en chans.

Lix

2 thoughts on “Lägesrapport om Lix

  1. Vad arg jag blir på veterinären!! Fyfan säger jag bara vad oprofessionellt att inte ens kolla igenom henne helt och ordentligt!! Tycker du ska skriva ett klagomål till den kliniken.. Tur att ni fick en snabb tid på redog. Jag hoppas de kan hjälpa lilla Lix och hitta problemet. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *