Nu har alla flyttat hem till sig

Idag har det verkligen gått i ett som man brukar säga. Anneli & Janneke kom & hämtade Sessan i förmiddags, sen flyttade jag (med hjälp av min lillebrorsa) hem till mig, sen ett besök hemma hos farsan & nu är vi äntligen(!!) hemma & ska stanna här! Tänk om bara Lix var hälften så trött som jag är, vad skönt det skulle vara. 😛

När vi skulle få ”familjefotot” så visade det sig vara svårare än vad vi hade hoppats på. Men tänk er själva, 3 små valpar & 2 vuxna hundar som är så misstänksamma att dem helst inte vill vara i samma rum som oss människor. 😛 Haha. Ute lyckades vi bäst, & självklart bjuder jag på den bästa bilden!

160409

Nu är ju familjen splittrad för alltid, vilket låter hemskt, men det ska nog gå bra. Bara valptiden är över så går det bra, haha. Jag tycker att hon har varit valp i all evighet så jag väntar mest på att hon ska växa upp. Men allt tar sin tid. Så även detta.

Imorrn om det är bra väder så ska vi vara ute en del tänkte jag, ska fråga Malin om hon vill vara med. Kanske vore promenad med Hundliv nåt? Då kan jag ju även testa hundväskan till Lix. Ska genast fråga Malin. 😉 Mycket roligare om hon följer med!

2 thoughts on “Nu har alla flyttat hem till sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *