Valparna 7 veckor gamla

Så var det måndag igen, vilket betyder att valparna fyller ännu en vecka. 🙂 Den här gången är det 7 veckor. Och som alltid på måndagar så har fotografering stått på schemat, & sötaste bilden idag bjuder Hippo på. 😉

DSC_0703

Här kommer dem lite mer ”seriösa” bilderna. Lix var helt klart den svåraste idag, jösses vad mycket spring i benen hon hade. 😛 Tur att Malin var så snabb med att fånga henne, haha. För ja, jag ser alltid till att ha hjälp av nån eftersom jag inte vill riskera att nån trillar ner från soffan.

Hippo

Hippo

Sessan

Sessan

Lix

Lix

Imorrn ska valparna få åka bil för 3:e gången & då blir det en sväng till djursjukhuset där dem ska chippas & vaccineras. Inte för att jag tror att det är nåt fel på nån av valparna, men lite nervös är jag ändå över besöket där. Förmodligen för att det brukar komma jobbiga svar därifrån. :/ Men, men, jag hoppas & tror att det blir ett positivt besök, & att valparna är trötta & vill sova efteråt, haha. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *