Utvecklingen går framåt

Inatt var första natten som vi inte vakade över puppisarna. Och det gick bra, jag kunde inte riktigt sova så jag vaknade miljoner gånger, men det var ändå skönt att slippa sitta uppe.

Idag har Rally börjat lämna puppisarna mer & mer. Hon följer med oss ut i köket när vi äter, hon äter även där ute nu, till skillnad från den senaste tiden när hon har ätit vid puppisarna. Så det händer lite saker nu.

En annan sak som har hänt idag är att ”Star” har som första valp bajsat själv!! Inte mycket, men lite grann. 🙂 ”Moon” har även försökt sig på att skälla, haha, så det var hon först med. Och nu senare så har även ”Star” försökt med det. Så utvecklingen går framåt!

Jag & Carina har även kämpat med att fota tassarna på alla, & här är resultaten:

moon sun star

2 thoughts on “Utvecklingen går framåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *