Nu är det nära!!

I morse dissade Rally frukosten & hon har fortfarande inte fått i sig den. Hon har numera fri tillgång till mat, men äter ytterst lite. Tempen ligger normalt & hon är lugn. Men inom ett dygn BORDE verkligen valparna komma, & oj vad vi ser fram emot att få se dem små liven! 😀

160206

Jag tror att Rally kommer att bli en bra mamma till sina små. Och när hon vill ha avlastning så är jag övertygad om att Clara kommer att hjälpa till med småttingarna. Clara har redan tagit första vaktposition utanför ”lilla rummet” där jag & Rally bor.

Jag tror att puppisarna gör entré inatt, runt klockan 02:00. Och dem borde vara 4 stycken, vi VET ju att dem är MINST 3 stycken, men med tanke på hur stor Rally är nu så tror jag banne mig att dem är flera. En del gissar t.o.m på 5 stycken. 😛 Men, men, ingen vet säkert, vi får se. 🙂 Tiden går väldigt sakta nu, man vill ju bara att valpningen ska sätta igång!

4 thoughts on “Nu är det nära!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *